Το Μέλι Φιλιππων Σεφερίδη είναι 100% Ελληνικό μέλι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, και ένζυμα και παρασκευάζεται με μη βιομηχανοποιημένη διαδικασία τρύγου και παραγωγής στην περιοχή των Φιλίππων. Πρόκειται για μέλι ποικίλης ανθοφορίας κωνοφόρων, αγριολούλουδων και βοτάνων από το όρος Παγγαίο, τη Θάσο και την οροσειρά της Ροδόπης ανάλογα με την εποχή. Η μελισσοκομική διαδικασία γίνεται εξ ολοκλήρου στην περιοχή των Φιλίππων από την οικογένεια Σεφερίδη η οποία διαθέτει πάνω από 60 χρόνια εμπειρία, παράδοση και τεχνογνωσία στην παραγωγή μελιού.